Nederlands English
Nederlands English
ZOEK UW ARTIKEL
Wie zijn wij?


Lupine Trading Group BV / Copyparts.eu

           
2018 - 2023

 

De eerste Rebuild  set voor de Ricoh machines MPC3003 t/m MPC6003 is een feit.
Voor de modellen reeks MPC3002 & MPC3502 wordt er nu ook een Refill toner aangeboden en worden er zekeringen aangeboden om de Fusers van deze machines te resetten.

De komende jaren zal de focus liggen op nieuwe producten het uitbreiden van het klanten bestand en nog meer over de grens te leveren, waarbij Afrika en Zuid Europa onze groei markten zijn.

 2017

 

Het jaar van de transitie…
Waar er voorheen met Excel lijstjes werd gewerkt kwam de website copyparts.eu online en werd er veel onderzoek gedaan naar het hergebruiken van resten OEM toner. Inmiddels wordt er op professionele wijze rest toner verwijderd uit oude patronen en hergebruikt in reeds gebruikte patronen. Onder de naam Lupine Refill worden enkele modellen op de markt gebracht.
In de reeks MPC305, MPC400, SPC430 wordt er op aanvraag geproduceerd. Maar ook de met zwarte toner gevulde flessen worden opnieuw gebruikt. Klant specifieke verpakkingen doen hun intrede en de website zorgt voor nieuwe traffic.

2016


Per toeval wordt er ontdekt hoe de OEM Developer van Sharp zich verhoudt en wordt deze nagemaakt Ook de OEM  Developer van Ricoh wordt inmiddels in compatible verpakking aangeboden. Afnemers uit de Sharp en Ricoh Dealerwereld zijn erg enthousiast.

 2015


Introductie van diverse  Ricoh gerelateerde producten. Via eigen import kanalen worden nu ook Compatible producten ingevoerd en start de verkoop binnen Europa. Diverse Compatible parts  worden geïmporteerd. Via test bedrijven worden de nieuwe producten uitvoerig getest voordat zij op de markt komen.

.

 2010-2014


Na diverse omzwervingen terecht gekomen op het Industrieterrein te Zaltbommel. Een multifunctionele bedrijfsruimte. Oprichter Eric van Schaijk werkte  diverse jaren bij Nashuatec en heeft de transformatie naar Ricoh nog mee gemaakt. De liefde voor het Ricoh product is hier geboren. Lupine Trading Group BV wordt opgericht.

 


 
2007


Opgericht waarbij de focus op de handel in toner en machines lag. Eerst vanuit de thuis situatie daarna werden er diverse bedrijfsgebouwen  gehuurd om alles in goede banen te leiden.

 

 

Registered Trademarks or trade styles are the sole property of their respective owners and are used for descriptive proposes only.