Nederlands English
Nederlands English
ZOEK UW ARTIKEL
Wie zijn wij?


Lupine Trading Group BV / Copyparts.eu

           
2023 - 2024

REFILL Toner ontwikkeling voor de modellen Ricoh® IMC 300 & MPC406 Naast een goedlopende lijn van de MPC3503 & MP C3504 als ook de IMC modellen van Ricoh® 

In eigen beheer worden de Tonerflessen ontdaan van Merkinformatie en voorzien van gerecyclede originele toner. Dit is uniek in Nederland en daarmee heeft Lupine® een unieke troef in handen. Dit zijn for use in producten en worden niet verkocht met originele merknamen, het toner poeder wat wordt gebruikt is wel afkomstig  uit Tonerpatronen van Ricoh®

 2017 - 2021

 

Het jaar van de transitie…
Waar er voorheen met Excel lijstjes werd gewerkt kwam de website copyparts.eu online en werd er veel onderzoek gedaan naar het hergebruiken van resten OEM toner. Inmiddels wordt er op professionele wijze rest toner verwijderd uit oude patronen en hergebruikt in reeds gebruikte patronen. Onder de naam Lupine Refill worden enkele modellen op de markt gebracht.
In de reeks MPC305, MPC400, SPC430 wordt er op aanvraag geproduceerd. Maar ook de met zwarte toner gevulde flessen worden opnieuw gebruikt. Klant specifieke verpakkingen doen hun intrede en de website zorgt voor nieuwe traffic.

2016


Per toeval wordt er ontdekt hoe de OEM Developer van Sharp zich verhoudt en wordt deze nagemaakt Ook de OEM  Developer van Ricoh wordt inmiddels in compatible verpakking aangeboden. Afnemers uit de Sharp en Ricoh Dealerwereld zijn erg enthousiast.

 2015


Introductie van diverse  Ricoh gerelateerde producten. Via eigen import kanalen worden nu ook Compatible producten ingevoerd en start de verkoop binnen Europa. Diverse Compatible parts  worden geïmporteerd. Via test bedrijven worden de nieuwe producten uitvoerig getest voordat zij op de markt komen.

.

 2010-2014


Na diverse omzwervingen terecht gekomen op het Industrieterrein te Zaltbommel. Een multifunctionele bedrijfsruimte. Oprichter Eric van Schaijk werkte  diverse jaren bij Nashuatec en heeft de transformatie naar Ricoh nog mee gemaakt. De liefde voor het Ricoh product is hier geboren. Lupine Trading Group BV wordt opgericht.

 


 
2007


Opgericht waarbij de focus op de handel in toner en machines lag. Eerst vanuit de thuis situatie daarna werden er diverse bedrijfsgebouwen  gehuurd om alles in goede banen te leiden.

 

 

Registered Trademarks or trade styles are the sole property of their respective owners and are used for descriptive proposes only.